Вінницький Sky Park придбала Dragon Capital. За скільки - не розголошується

Новини Вінниці / Вінницький Sky Park придбала Dragon Capital. За скільки - не розголошується

Кілька тижнів тому NaПарижі повідомляв, що інвестиційна група Dragon Capital може придбати столичне ТОВ «Аскор Компані», яке управляє торговим центром Sky Park в Вінниці і володіє земельними ділянками під ним. Учора стало відомо, що компанія Dragon Capital Investments Limited, що входить у групу компаній Dragon Capital, завершила угоду з придбання торгово-офісного комплексу Sky Park у Вінниці. Про це повідомляється на сайті згаданої компанії.

Кілька тижнів тому NaПарижі повідомляв, що  інвестиційна група Dragon Capital може придбати столичне ТОВ «Аскор Компані», яке управляє торговим центром Sky Park в Вінниці і володіє земельними ділянками під ним.

Учора стало відомо, що компанія Dragon Capital Investments Limited, що входить у групу компаній Dragon Capital, завершила угоду з придбання торгово-офісного комплексу Sky Park у Вінниці. Про це повідомляється на сайті згаданої компанії.
Не розголошується, за скільки саме ця компанія придбала розташований у центрі Вінниці величезний торгово-розважальний центр, загальна площа якого складає 30 тис. кв. метрів. Про це можна лише здогадуватися, певно, йдеться не про один мільйон доларів США. 

«Вінниця – це потужний регіональний центр в Україні з майже 400-тисячним населенням і столиця регіону зі стрімко зростаючою економікою. Вінницька область останнім часом викликає особливий інтерес іноземного капіталу, який звертає увагу на партнерський підхід місцевої влади до нових інвесторів. Це наше третє придбання об’єктів нерухомості за межами Київського регіону з 2016 року, яке є нашою реакцією на дедалі зростаючу купівельнуспроможність населення у регіонах України», – зазначає Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital.


 

Юрій Ярмощук

19 липня, 2018