Вінницький онкоцентр отримав автомобіль для транспортування пацієнтів

Новини Вінниці / Вінницький онкоцентр отримав автомобіль для транспортування пацієнтів

Подільський регіональний онкоцентр у Вінниці отримав від благодійників автомобіль Volkswagen Crafter, спеціально обладнаний для транспортування пацієнтів, зокрема людей з інвалідністю.

Як повідомили у Департаменті охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації (ОВА), автомобіль було передано онкоцентру завдяки підтримці благодійників. Volkswagen Crafter оснащений спеціальним підйомником, який дозволяє безпечно транспортувати пацієнтів з обмеженими фізичними можливостями, що є вкрай важливим для надання якісної медичної допомоги.

Заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Здітовецький та заступник начальника Вінницької ОВА з питань цифрового розвитку Андрій Кавунець оглянули новий автомобіль та висловили подяку благодійникам за цінну підтримку.

«Дякуємо нашим партнерам за підтримку. Цей автомобіль необхідний для роботи онкоцентру», – зазначив Сергій Здітовецький.

Ольга Задорожна, директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА, підкреслила, що автомобіль є життєво необхідним для перевезення як паліативних хворих, так і тих, хто потребує реабілітаційної допомоги. Новий транспортний засіб дозволить значно покращити якість медичного обслуговування та забезпечити більш комфортні умови для пацієнтів.

Михайло Білик

27 серпня, 2024