Вінницький національний технічний університет відзначить ювілей. Хто завітає на святкування?

Новини Вінниці / Вінницький національний технічний університет відзначить ювілей. Хто завітає на святкування?

Вінницький національний технічний університет святкуватиме  ювілей. До річниці створення навчального закладу на його базі відкриють інститут Конфуція. На урочистості завітають гості із Китаю.

Вінницький національний технічний університет святкуватиме ювілей. До річниці створення навчального закладу на його базі відкриють інститут Конфуція. На урочистості завітають гості із Китаю.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«1-2 жовтня Вінницький національний технічний університет відзначатиме своє 60-річчя. В рамках святкування ювілею проходитиме V міжнародна науково-практична конференція «Знання. Освіта. Освіченість», під час якої відбудеться відкриття Інституту Конфуція Вінницького національного технічного університету», - йдеться в інформації.

На урочистості завітає посол КНР в Україні, делегація Технологічного університету з Ланчжоу (КНР) та ініші офіційні особи.

Науковці з університету запрошують приєднатись до проведення конференції з метою обговорення актуальних освітянських проблем в умовах трансформації цивілізаційних процесів.

Марина Карабай

11 липня, 2020