Вінницькі вибухотехніки оприлюднили фото з місця падіння уламків збитих безпілотників

Новини Вінниці / Вінницькі вибухотехніки оприлюднили фото з місця падіння уламків збитих безпілотників

5 серпня вибухотехніки поліції вилучили частини ворожих дронів для документування воєнних злочинів агресора.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, щоразу після атак рф поліцейські проводять ретельне обстеження місць падіння уламків збитих безпілотників. Тієї ночі, за межами населених пунктів, у лісовому масиві та в полі, місцеві жителі виявили частини трьох БПЛА.

Фахівці вибухотехнічної служби поліції Вінниччини оперативно виїхали на місця виявлення уламків та вилучили їх для подальшого документування воєнних злочинів агресора. Вилучення та дослідження цих уламків є важливим елементом у зборі доказової бази, необхідної для майбутніх судових процесів.

«Наші фахівці вибухотехнічної служби поліції вилучили частини ворожих дронів для документування воєнних злочинів агресора. Кожен день для регіонів України стає новим викликом. До всього неможливо підготуватися, і, поки голова думає, руки наших поліцейських-вибухотехніків роблять свою важливу справу», - йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські Вінниччини нагадують громадянам, що у випадку виявлення будь-яких боєприпасів, чи то уламків збитих ракет або БПЛА, категорично забороняється підходити до них, торкатися або забирати додому. Потрібно негайно викликати екстрені служби за номером 112, 101 чи 102.

Михайло Білик

6 серпня, 2024