Вінницькі ветерани здобули перемогу на змаганнях «Сила духу Поділля»

Новини Вінниці / Вінницькі ветерани здобули перемогу на змаганнях «Сила духу Поділля»

Команда ветеранів з Вінницького регіонального центру «Інваспорт» здобула перше місце на змаганнях «Сила духу Поділля», що проходили 18 серпня у місті Хмельницький.

Змагання з волейболу сидячи стали для них особливим досягненням, адже команда складається з воїнів, які отримали поранення під час бойових дій.**

Перемога на змаганнях «Сила духу Поділля» стала важливою подією для Вінницької області. Як повідомила перша заступниця начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна, команда Вінницького регіонального центру «Інваспорт» продемонструвала свою непохитну силу духу, здобувши перше місце у турнірі з волейболу сидячи.

Ця перемога особливо значуща, адже команда складається виключно з військовослужбовців, які отримали поранення внаслідок бойових дій. Попри виклики, ветерани продовжують активно займатися спортом і досягають високих результатів.

Склад команди, що принесла цю перемогу, включає Олексія Замірка, Дмитра Чорного, Петра Дудника, Ярослава Бегаса, Сергія Лукащука, Армена Гарибяна, Артема Лигуса, Олександра Говоруху, Віталія Мазура та Валентина Пелиха. Тренером команди виступив Сергій Саранчук, який відіграв важливу роль у підготовці та мотивації спортсменів.

 

Михайло Білик

19 серпня, 2024