Вінницькі «стражі порядку» щоденно перевіряють заклади торгівлі, ринки та сферу послуг

Новини Вінниці / Вінницькі «стражі порядку» щоденно перевіряють заклади торгівлі, ринки та сферу послуг

У Вінниці працюють мобільні бригади, до складу яких входять представники Муніципальної варти та поліції. Щоденно місто патрулюють 30 бригад.  З початку карантину «стражі порядку»  притягнули до адміністративної  відповідальності 158 осіб, мова йде головним чином про порушення правил торгівлі.

У Вінниці працюють мобільні бригади, до складу яких входять представники Муніципальної варти та поліції. Щоденно місто патрулюють 30 бригад. 
З початку карантину «стражі порядку» притягнули до адміністративної відповідальності 158 осіб, мова йде головним чином про порушення правил торгівлі.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міськради.

Напередодні «послаблення» карантину у міській раді вирішили нагадати, що «розслаблятися» не варто, і все заради безпеки. 

«Така робота (патрулювання - ред.) важлива не тільки з точки зору контролю недобросовісних підприємств, а і з точки зору громадської безпеки у нашому місті. Якщо говорити безпосередньо про адміністративну відповідальність, то за час карантину притягнуто до адміністративної відповідальності 158 осіб.  В основному це реалізація товарів та послуг, які були безпосередньо заборонені Постановою Кабміну. Окрім інспектування закладів торгівлі, сфери послуг, продовольчих ринків, перевіряється дотримання самоізоляції чи обсервації», - повідомив під час онлайн-брифінгу міський голова Сергій Моргунов.

Марина Карабай

8 травня, 2020