Вінницькі спортсмени здобули 7 нагород на чемпіонаті України зі спортивної радіопеленгації

Новини Вінниці / Вінницькі спортсмени здобули 7 нагород на чемпіонаті України зі спортивної радіопеленгації

З 11 по 14 липня у Волинських лісах поблизу Луцька відбувся чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації серед дорослих та юніорів.

Вінницька міська рада повідомила, що вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №2 здобули дві золоті, дві срібні та три бронзові медалі на чемпіонаті України зі спортивної радіопеленгації.

Чемпіонат проходив у складних умовах: учасники долали дистанції на рельєфній місцевості та під аномальною спекою. Попри це, вінницькі спортсмени продемонстрували свою витривалість та високу майстерність.

Аліна Солоненко, майстер спорту України, у віковій категорії Ж21 на класичній дистанції 3,5 МГц виборола звання чемпіонки України. Також вона стала бронзовою призеркою у вправах 144 МГц та радіоорієнтуванні.

Володимир Ляхович, майстер спорту України, у віковій категорії Ч19 здобув срібну нагороду у спринті та бронзову медаль на дистанції 144 МГц.

Заслужений майстер спорту України Олександр Марчук в категорії Ч21 став чемпіоном у радіоорієнтуванні та здобув срібло на спринтерській дистанції.

Підготували спортсменів до чемпіонату України тренери Сергій Зеленський та Богдан Войцехівський, які забезпечили високий рівень підготовки команди. Це підтверджується здобутими нагородами та третім загальнокомандним місцем.

Директорка спортивної школи №2 Світлана Куліш привітала призерів та побажала їм подальших успіхів на міжнародній спортивній арені. Заслужений тренер України Сергій Зеленський зазначив, що цей чемпіонат мав вирішальне значення для формування збірної команди України.

"Завдяки успішному виступу всі троє спортсменів увійшли до складу збірної та разом із представниками інших областей будуть представляти нашу державу на Кубку світу та чемпіонаті Європи серед дорослих і юніорів, що відбудуться наприкінці серпня – на початку вересня у Болгарії", – повідомив Сергій Зеленський.

Вітаємо наших спортсменів з видатними досягненнями та бажаємо успіхів на міжнародних змаганнях!