Вінницькі правоохоронці відкрили кримінальне провадження по факту пожежі на «Тульчинці»

Новини Вінниці / Вінницькі правоохоронці відкрили кримінальне провадження по факту пожежі на «Тульчинці»

​​​​​​​Після займання у сирному цеху №1 Тульчинського маслосирзаводу 21 грудня у поліції розслідують обставини пожежі. Наданому етапі кримінальне провадження відкрито за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Після займання у сирному цеху №1 Тульчинського маслосирзаводу 21 грудня у поліції розслідують обставини пожежі. Наданому етапі кримінальне провадження відкрито за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Нагадаємо, на ТОВ «Інтерфуд» сталася пожежа. Через це евакуювали 250 співробітників. Відомо лише про одного постраждалого. З підозрою на отруєння чадним газом чоловіка доставили до райлікарні, але ще вчора лікарі запевнили, що життю пацієнта нічого не загрожує.

Причини пожежі з’ясовуються. Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, провадження відкрито за ч.2 ст.270 КК України, що передбачає до 8 років позбавлення волі.

Наразі на місці пожежі працює слідчо-оперативна група поліції, криміналісти та експерти Вінницького НДЕКЦ. В ході слідства встановлюються обставини.

Макс Мельник

22 грудня, 2018