Вінницькі правоохоронці допомогли романтичному освідченню військового коханій

Новини Вінниці / Вінницькі правоохоронці допомогли романтичному освідченню військового коханій

На війні 28-річна Анастасія із Соледару втратила рідне місто. Після окупації міста вона взяла до рук зброю, аби звільняти рідний дім. І знайшла своє кохання. Максиму - 24 роки, він військовий та вже понад три роки захищає Україну. Поліцейські Вінниччини допомогли йому у романтичному освідченні.

Як повідомляє поліція Вінницької області, майбутня пара познайомилась неподалік Бахмута під час виконання бойових завдань.

Дружнє спілкування переросло у симпатію, а згодом і в кохання. Майже два роки спілкування та нечастих зустрічей. Якось Максим зателефонував Анастасії та сказав «Давай одружимось!», на що дівчина погодилась. Але відстань між їхніми позиціями фізично не давала змоги хлопцю зробити пропозицію так, щоб кохана запам’ятала його на все життя.

«Рідні вирішили допомогти та звернулися до поліції Вінниччини. І ось, коли пара їхала до батьків нареченого на Рівненщину, у Вінниці їх уже чекали друзі та поліцейські. За легендою авто Максима зупинили правоохоронці й обох попросили пройти до мобільної криміналістичної лабораторії, щоб відібрати відбитки пальців. Криміналістка виконала свою роботу так, що з цих відбитків утворилось серце», - розповідають у поліції.

Як це було далі – дивіться у відео.

Олеся Рудницька

12 грудня, 2023