Вінницькі енергетики "спокушають" споживачів смартфоном та планшетом

Новини Вінниці / Вінницькі енергетики "спокушають" споживачів смартфоном та планшетом

У Вінниці енергопостачальна компанія для заохочення споживачів передавати показники лічильників вирішила провести лотерею. Серед містян щомісяця розігруватимуть два смартфони, підготували енергетики і суперприз -  планшет. Зазначимо, що нині лише 30% містян інформують кампанію про спожиту енергію, решта чекає на контролера підприємства.

У Вінниці енергопостачальна компанія для заохочення споживачів передавати показники лічильників вирішила провести лотерею. Серед містян щомісяця розігруватимуть два смартфони, підготували енергетики і суперприз -  планшет. Зазначимо, що нині лише 30% містян інформують компанію про спожиту енергію, решта чекає на контролера підприємства.

«Розіграш буде проводитись 3 місяці: в червні, липні та серпні. Буде рандомний вибір, можливо, ми будемо показувати це онлайн, аби не було претензій. Буде розігруватись 2 телефони серед людей, які передавали показники у цей період. Також на тих, хто передасть не лише показання, а й фотографію лічильника, чекає суперприз – планшет»,- повідомив  комерційний директор акціонерного товариства «Вінницяобленерго» Олексій Тарарака.

Чоловік сподівається, що розіграш призів стимулюватиме вінничан до передачі данних та своєчасної сплати за надану послугу.

 

Марина Карабай

4 червня, 2020