Вінницька влада підписала меморандум про співпрацю з місцевою фірмою, яка виробляє обладнання для сушіння

Новини Вінниці / Вінницька влада підписала меморандум про співпрацю з місцевою фірмою, яка виробляє обладнання для сушіння

Вінницький міський голова Сергій Моргунов підписав меморандум про співпрацю з місцевим ТОВ Firewood. Потужності підприємства розташовані на Хмельницькому шосе та вул. Айвазовського.

За словами заступника мера Андрія Очеретного, ця фірма займається виробництвом промислового обладнання для сушіння, накопичення і транспортування сировини різних видів.

«Основний акцент, звісно, на переробку та виготовлення альтернативних видів палива у вигляді гранул-брикетів», - зазначив він.

Також підприємство виробляє пакувальні матеріали для продукції різного роду. Зокрема, тісно співпрацює з сільгосподарськими виробниками та іншими галузевими підприємствами. Так звані «бігбеги» досить місткі, об'ємні та щільні - вони витримують чимале навантаження за рахунок тканини, в складі якої є поліпропіленова гранула.

«Відвідував обидва виробничі цехи наприкінці жовтня і ось зараз маємо реальний результат. Незабаром на базі індустріального парку з'явиться ще один виробник, який розуміється у своїй справі та налаштує більш серйозне виробництво обладнання для опалення на альтернативних видах палива та пакувальні матеріали», - зауважив А.Очеретний.

Олеся Рудницька

8 грудня, 2022