Вінницька поліція затримала зловмисника, який у бармена викрав телефон

Новини Вінниці / Вінницька поліція затримала зловмисника, який у бармена викрав телефон

Оперативники вінницької поліції 7 квітня затримали чоловіка, який, перебуваючи в одному з пабів, викрав телефон бармена. Неодноразово судимий зловмисник зараз знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляють у Вінницькому райуправлінні, 6 квітня до поліції із заявою про крадіжку звернувся 21-річний вінничанин. За словами потерпілого, який працює барменом, поки він обслуговував відвідувачів, невідома особа викрала його мобільний телефон.

Камери відеонагляду, встановлені у приміщенні закладу, зафіксували момент вчинення злочину. З’ясувалось, що, обслуговуючи клієнтів, потерпілий залишив свій телефон на барній стійці, через що для зловмисника він став легкою здобиччю.

Особу правопорушника поліцейські встановили одразу та затримали. Раніше він неодноразово потрапляв в поле зору поліції за вчинення майнових злочинів та має судимості за крадіжки та використання підроблених документів.

Наразі поліція встановлює особу, якій він встиг продати телефон потерпілого.

Слідчі готують матеріали для оголошення 60-річному затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено ув’язнення терміном до 8 років.

Макс Мельник

8 квітня, 2022