Вінницька поліція затримала чоловіка, який може бути причетним до серії крадіжок з камер схову у супермаркетах

Новини Вінниці / Вінницька поліція затримала чоловіка, який може бути причетним до серії крадіжок з камер схову у супермаркетах

Камери схову у супермаркетах Вінниці вважаються доволі небезпечними, адже злодюжки швидко відкривають замки. Особливо складно запобігти крадіжкам у великих ТЦ через великий потік відвідувачів. Проте камери відеонагляду допомагають вирахувати затятих «шукачів» чужого майна. Саме так затримали 44-річного чоловіка.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 18 години 31 травня до поліції від 23-річного жителя Вінниці надійшло повідомлення про зникнення речей із камери схову, які були залишені заявником в одному із супермакетів міста.  

Завдяки відеозаписам із камер відеоспостереження поліцейські ідентифікували особу, причетну до злочину, та затримали її. До злочину виявися причетним 44-річний житель м. Гнівань.

Попередньо встановлено, що зловмисник в кінці травня, у супермаркеті, підібрав ключ до комірки зберігання речей й викрав звідти сумку з цінними речами.

Частину викрадених речей вилучено.

Поліція перевіряє зловмисника на причетність до інших майнових злочинів.

За цим фактом слідством розпочато розслідування кримінального провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України.

Макс Мельник

3 червня, 2022