Вінницька пенсіонерка, яка з подругами готує каші для бійців ЗСУ, з гранатометом послала «русский корабль»

Новини Вінниці / Вінницька пенсіонерка, яка з подругами готує каші для бійців ЗСУ,  з гранатометом послала «русский корабль»

В одному з селищ Вінницької області пенсіонерка, яка допомагає українським військовим, записала відеозвернення з гранатометом, в якому послала нах*й президента Росії Володимира Путіна.

«Жінки України готові до бою. Маленька мушка, яка піде на російські війська. Ми посилаємо російський корабель нах*й і посилаємо Путіна і його військо», – заявила жінка в ефірі телеканалу «Україна 24».

Зазначимо, що на Вінниччині власник ставків Микола Монастирський разом із жителями навколишніх сіл роблять м’ясні та рибні консерви, а також каші для воїнів Збройних Сил України та людей, які зараз у гарячих точках. Близько 10 тисяч банок вже відправили у Київ, Харків та Суми.

Новини Вінниці / Вінницька пенсіонерка, яка з подругами готує каші для бійців ЗСУ,  з гранатометом послала «русский корабль»Новини Вінниці / Вінницька пенсіонерка, яка з подругами готує каші для бійців ЗСУ,  з гранатометом послала «русский корабль»
Олеся Рудницька

14 березня, 2022