Вінницька «Новорічна пошта» користується популярністю більше серед дорослих, чим дітей

Новини Вінниці / Вінницька «Новорічна пошта» користується популярністю більше серед дорослих, чим дітей

У Вінниці на площі Ліверпуль працює «Новорічна пошта» звідки вінничани можуть надіслати новорічну та різдвяну листівку із теплими побажаннями своїм рідним та близьким. Крім того, тут можна написати листа навіть самому Святому Миколаю чи Санта Клаусу.

У Вінниці на площі Ліверпуль працює «Новорічна пошта», звідки вінничани можуть надіслати новорічну та різдвяну листівку із теплими побажаннями своїм рідним та близьким. Крім того, тут можна написати листа навіть самому Святому Миколаю чи Санта Клаусу.

Листа може написати будь-хто, після того покласти у святковий конверт та кинути до спеціальної скриньки. Після цього помічники Миколая, які працюють у «Новоріній пошті», передають їх поштарям, а ті вже доставляють за адресою, до того ж обіцяють це робити в найкоротший термін.

Як розповіла NaПарижі Анна Гук, яка виконує роль помічника Святого Миколая, «Новорічна пошта» користується більшою популярністю серед дорослих вінничан, ніж серед малечі. Містяни вже відправили понад тисячу листівок.

«У нас можна відправити привітальну листівку, на яку ми клеємо марку і ставимо нашу оригінальну печатку «Вінниця. Новорічна пошта». Листівки розсилаємо по Україні, а також по нашому місту. Крім того, діти можуть написати листа святому Миколаю, потім його відносимо у резиденцію Миколая, яка знаходиться на Майдані Незалежності. До речі, це цікаво більше дорослим, чим дітям, адже сьогодні це забута традиція. Приходять писати листівки до нас дорослі вінничани, і без дітей. Буває що в день приходять одні й ті самі, щоб у такий спосіб привітати своїх близьких», - розповіла Анна Гук.

Новорічна пошта працюватиме щодня із 16:00 до 19:00, щоправда 31 грудня та 6 січня 2019 року в неї вихідний.