Вінницю «захопили» багаття: містяни посіпшають спалювати непотріб (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінницю «захопили» багаття: містяни посіпшають спалювати непотріб (ФОТО)

У Вінниці з початку 2020 року майже щотижня працівники Муніципальної варти фіксують спалювання гілля, сухої трави та непотребу. Подібні випадки правопорушень інспектори зафіксували і сьогодні.

У Вінниці з початку 2020 року майже щотижня працівники Муніципальної варти фіксують спалювання гілля, сухої трави та непотребу. Подібні випадки правопорушень інспектори зафіксували і сьогодні.

Як стало відомо з офіційної сторінки у Facebook «Муніципальна варта Вінниця», 5 березня інспектори Муніципальної варти зафіксували аж 4 факти спалювання. «На гарячому» упіймали двох ФОПів по вул. Промисловій, які синхронно вирішили «прибрати» зайве сміття на прилеглих територіях, де вони здійснюють свою діяльність. Один підприємець назгрібав чималу купу листя, а інший - гілля та різноманітного непотребу та запалили це.

Ще одне спалювання було зафіксовано на вулиці Генерала Арабея. Головний інженер підприємства «Фавор і КО», на території будівництва одного з житлових комплексів, вирішив у такий спосіб позбутись відходів рослинного походження.

Також за номером телефону Ситуаційного центру звернувся громадянин, який повідомив, що на вулиці Ватутіна чути неприємний запах диму. Інформацію та фотофіксацію правопорушення було передано працівникам Муніципальної варти. Невдовзі, інспектори прибули до місця і виявили чоловіка, який спокійно спалював гілля та суху траву на території однієї з баз, розвівши аж 3 величезних багаття.

Новини Вінниці / Вінницю «захопили» багаття: містяни посіпшають спалювати непотріб (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницю «захопили» багаття: містяни посіпшають спалювати непотріб (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницю «захопили» багаття: містяни посіпшають спалювати непотріб (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницю «захопили» багаття: містяни посіпшають спалювати непотріб (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницю «захопили» багаття: містяни посіпшають спалювати непотріб (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницю «захопили» багаття: містяни посіпшають спалювати непотріб (ФОТО)