Вінницю відвідала новопризначений міністр України у справах ветеранів Ірина Фріз

Новини Вінниці / Вінницю відвідала новопризначений міністр України у справах ветеранів Ірина Фріз

Сьогодні, 1 грудня. Вінницю з робочою поїздкою відвідала очільниця новоствореного міністерства України у справах ветеранів Ірина Фріз. Зокрема урядовець відвідала військово-медичний центр Центрального регіону. У військовому шпиталі разом із народним депутатом Сергієм Кудлаєнко привіли волонтерів-медиків БФ «Миротворець». А також обговорили з керівництвом госпіталю питання реабілітації поранених військовослужбовців та оглянули нові корпус клініки.

Сьогодні, 1 грудня, Вінницю з робочою поїздкою відвідала очільниця новоствореного міністерства України у справах ветеранів Ірина Фріз. Зокрема урядовець перебувала у військово-медичному центрі Центрального регіону. У військовому шпиталі разом із народним депутатом Сергієм Кудлаєнком вона привіла волонтерів-медиків БФ «Миротворець», а також обговорила з керівництвом закладу питання реабілітації поранених військовослужбовців та оглянула нові корпус клініки.

«Мені приємно, що жоден з ветеранів, з якими я зустрічалася, не скаржився ні на що. Навпаки казали, що готові допомагати. Тому це люди, на яких я покладаю великі надії, і сподіваюся, що ми разом здатні досягти результатів в найкоротші терміни», - зазначила Ірина Фріз.

Також І. Фріз зустрілася із учасниками АТО та завітала на свято волонтерів.

Нагадаємо, 22 листопада Верховна Рада України призначила міністром у справах ветеранів народного депутата з фракції «Блок Петра Порошенка» Ірину Фріз. Таке рішення на засіданні парламенту підтримали 270 народних депутатів, із 337, зареєстрованих в сесійній залі.

Міністерство України у справах ветеранів, як центральний орган виконавчої влади для забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни, створено на базі Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Ірина Фріз очолювала постійну делегацію Верховної Ради у Парламентській асамблеї НАТО, була головою підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем.