Вінниця змагається за звання "Молодіжної столиці України 2018"

Новини Вінниці / Вінниця змагається за звання "Молодіжної столиці України 2018"

Вінниця представивши досягнення у молодіжній сфері увійшла до десятки найкращих міст, які беруть учать у національному конкурсі "Молодіжна столиця України". На участь у конкурсі надійшло понад півсотні заявок. До фіналу крім нашого міста потрапили Дніпро, Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль, Харків.

Вінниця, представивши досягнення у молодіжній сфері, увійшла до десятки найкращих міст, які беруть учать у національному конкурсі "Молодіжна столиця України". До фіналу з півсотні міст, крім нашого, потрапили Дніпро, Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль і Харків.

Ініціаторами конкурсу є Мiнiстерство молоді та спорту України, Ukrainian Institute for International Politics та Національна Молодіжна Рада України. Конкурс проводиться для активізації співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, створення комфортних умов для розвитку молоді в містах України та подолання проблеми міграції. 

Вперше конкурс був проведений торік, організатори мають наміри проводити його в Україні щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання та розвитку молоді.

Вже 16 лютого у Києві представники міст-фіналістів візьмуть участь у публічному засіданні Наглядової ради, тоді і стане відомо місто-переможець конкурсу. 

До речі, як визначатимуть "Молодіжну столицю України 2018", можна побачити чере мережу Інтернет. Адже засідання Наглядової ради в транслюватиметься в онлайн режимі на офіційному сайті конкурсу.