Вінниця вразила харків‘ян високим рівнем проведення мистецького заходу

Новини Вінниці / Вінниця вразила харків‘ян високим рівнем проведення мистецького заходу

Митці з Харкова згадали пленер у Вінниці. Подякували за гостинність та чесність до людей, відзначивши високий рівень організованого вінничанинм Володимиром Козюком пленеру «Кращий художник».

Митці з Харкова згадали пленер у Вінниці. Подякували за гостинність та чесність до людей, відзначивши високий рівень організованого вінничанином Володимиром Козюком пленеру «Кращий художник».

Про це Олександр Брітцев написав на своїй сторінці у Facebook

«Міжнародний мистецький пленер «Кращий художник» пройшов, але залишився післясмак! І це чудова згадка, яка ще довго буде з нами. Фотосесію з нагородою зроблено. Як, все ж таки приємно мати такий собі Арт-Оскар  - премія Валерія Гегамяна», - йдеться в інформації.

Митець впевнений, що пленер у Вінниці надихає на подальшу роботу:

«Художнику завжди є до чого прагнути, чого діло завжди кличе до себе.Ідеї з’являються с часом чи поза часом, але деякі обставини кажуть, що рух йдеться у правильному напрямку. Наша сім’я здобула нагороду яка є важливим кроком!»

«Велика пошана Володимир Козюк за цей проект За гостинність, відкритість та честність до людей.  Пишаємось Україною, що в неї є високий рівень такого заходу як Пленер», - зазначив художник

Дописувачі у коментарях вітають Олександра Брітцева та його дружину Неллі Кірман із нагородою та цікавляться, як взяти участь у пленері, слава про який вийшла вже далеко за межі України.

NaПарижі писав нагородження Олександра Брітцева та  Неллі Кірман премією Валерія Гегамяна.

Новини Вінниці / Вінниця вразила харків‘ян високим рівнем проведення мистецького заходу Новини Вінниці / Вінниця вразила харків‘ян високим рівнем проведення мистецького заходу Новини Вінниці / Вінниця вразила харків‘ян високим рівнем проведення мистецького заходу
Марина Карабай

24 вересня, 2020