Вінниця стає конкурентом бельгійському Дюрбюі? У місті з’явилися нові «живі» скульптури

Новини Вінниці / Вінниця стає конкурентом бельгійському Дюрбюі? У місті з’явилися нові «живі» скульптури

Вінниця продовжує поповнюватися «живими» зеленими скульптурами. З такими темпами наше місто незабаром може стати конкурентом бельгійському парку топіарій, який знаходиться у Дюрбюі. Сьогодні, 5 червня, родину слонів поселили на Європейській площі. По сусідству із ними неподалік вежі з’явилися і наречені. Нові арт- об’єкти виготовлені із туй, які посаджені у каркас, зроблений у сусідній Польщі.

Вінниця продовжує поповнюватися «живими» зеленими скульптурами. З такими темпами наше місто незабаром може стати конкурентом бельгійському парку топіарій, який знаходиться у Дюрбюі. Сьогодні, 5 червня, "родину" слонів поселили на Європейській площі. По сусідству із ними неподалік вежі з’явилися і "наречені". Нові арт-об’єкти виготовлені із туй, які посаджені у каркас, що зроблений у сусідній Польщі.

Поки що це найбільша композиція «зелених» фігур, що останнім часом встановлена у нашому місті. Вага кожної фігури в середньому до 300 кілограм. Незабаром до трьох велетенських слонів, які сьогодні оселилися у центрі Вінниці, переселять найпершого вінницького «зеленого слоненятка». Не так давно він постражав від рук вандалів, які обіляли його окропом.  

Нагадаємо, перед Днем Європи у Вінниці з’явилися двометровий лось та «зелені зайці», а також молода пара, велосипедист і дві собаки.