Вінниця проводжає у вічність полеглого воїна Владислава Григорцева

Новини Вінниці / Вінниця проводжає у вічність полеглого воїна Владислава Григорцева

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Сьогодні, 9 жовтня, Вінниця прощається із Владиславом Григорцевим, який добровільно став на захист Батьківщини. Був військовослужбовцем окремого підрозділу спеціального призначення. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Чоловік боронив Україну на харківському напрямку. Загинув під час виконання бойового завдання 21 вересня. Життя воїна обірвалося у 45 років - у нього залишилась дружина та троє синів.

Народився Владислав Григорцев 30 грудня 1978 року у Вінниці. Після закінчення 12-ї загальноосвітньої середньої школи здобув вищу освіту у Вінницькому національному аграрному університеті, а згодом у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого (м. Харків). У цивільному житті працював приватним підприємцем.

«Батько ніколи не пасував перед труднощами і завжди наполегливо досягав поставлених цілей, – розповідає син полеглого Героя Артем. – Був прямолінійним і не кривив душею. Але якщо хтось потребував його допомоги, робив все від нього залежне, навіть нехтуючи власними інтересами…»

Також Владислав дуже багато допомагав ГО «Вінниця ДАУН СИНДРОМ», оскільки й сам був батьком особливої дитини. «Владислав жив із відкритим серцем і залишив по собі добру і світлу пам’ять», – каже дружина Небесного Воїна Марина.

Церемонія прощання із Владиславом Григорцевим розпочнеться сьогодні о 10:00 за адресою: вул. Батозька, 12 (колонна зала №2). А о 12:00 поминальну панахиду за Героєм відслужать у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору.

Чин поховання воїна відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.