Вінниця проводжає у вічність полеглого воїна

Новини Вінниці / Вінниця проводжає у вічність полеглого воїна

22 серпня Вінниця зі скорботою та великою шаною прощається з полеглим героєм Сергієм Романовим.

Сергій Романов народився 9 серпня 1972 року в селі Курашівці Мурованокуриловецької громади Могилів-Подільського району. Після закінчення місцевої школи здобув освіту в училищі, а згодом присвятив себе військовій службі. Служба в армії стала для Сергія не просто обов’язком, а справою життя, яку він виконував із глибоким почуттям відповідальності та честі. 

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії в Україну, Сергій, не вагаючись, добровільно став до лав захисників своєї країни. Як старший сержант і командир відділення 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, він був на передовій, захищаючи рідну землю від ворога. Для нього це був святий обов’язок — захищати своїх близьких, дітей, жінок, і всіх, хто опинився під загрозою через агресію.

25 квітня 2022 року життя Сергія Романова обірвалося під час бою в районі селища Ямпіль Краматорського району Донецької області. Втім, тривалий час його вважали безвісти зниклим, і тільки 20 липня цього року рідні отримали підтвердження загибелі героя. Сергію було лише 49 років, і його смерть стала непоправною втратою для всіх, хто його знав.

Сергій залишив глибокий слід не тільки у військовій справі, але й у житті своїх близьких. Він був люблячим чоловіком і батьком, відданим другом та справжнім прикладом для наслідування. Його дружина Світлана розповідає, що Сергій захоплювався психологією, намагався зрозуміти людську душу і себе самого. 

Церемонія прощання із Сергієм Романовим розпочнеться 22 серпня о 10:00 за адресою: вул. Стрілецька, 20. Поминальна панахида відбудеться у Спасо-Преображенському кафедральному соборі об 11:00. Захисника поховають на Алеї Слави Сабарівського кладовища о 12:00.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Михайло Білик

22 серпня, 2024