Вінниця проводить у вічність полеглого Захисника

Новини Вінниці / Вінниця проводить у вічність полеглого Захисника

25 липня 2024 року Вінниця прощається із полеглим Захисником Сергієм Бойком.

Сергій Бойко став до лав ЗСУ на початку повномасштабного російського вторгнення. Воїн захищав Україну в складі 92-ї десантно-штурмової бригади, де разом зі своїми побратимами боровся проти окупантів. 13 липня Сергій загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Глибоке на Харківщині. Захиснику назавжди залишилося 56 років.

Народився Сергій Бойко 2 квітня 1968 року. Після закінчення 23-ї загальноосвітньої середньої школи він продовжив навчання у Вінницькому політехнічному інституті. Після здобуття освіти працював за фахом, а останніми роками перед війною обіймав посаду менеджера на одному із приватних підприємств міста. 

Сергій був не лише відважним воїном, але й веселим, сміливим, добрим та відданим чоловіком. У вільний час він залюбки працював на землі, доглядаючи за своїм господарством. Як розповідає його дружина Ірина, Сергій був турботливим сином, чоловіком, батьком та дідусем. Вдома на нього чекали мати, дружина, дві донечки, найменшій із яких нещодавно виповнилося 10 років, а також двоє онуків.

Церемонія прощання із Сергієм Бойком розпочнеться сьогодні о 10:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Вінничан просять зустріти воїна на Центральному мосту о 9:30. Траурна процесія рухатиметься з вул. Євгена Коновальця, а чин поховання відбудеться об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

 

Михайло Білик

25 липня, 2024