Вінниця прощається з двома Героями

Новини Вінниці / Вінниця прощається з двома Героями

Обидва воїни, багатодітні батьки, віддали своє життя, захищаючи Україну від російської агресії.

Михайло Щетинін, вінничанин, який добровільно пішов до лав Збройних Сил України у перші дні повномасштабного вторгнення, відзначився як справжній патріот і відповідальний воїн. У складі 120-ї окремої бригади територіальної оборони, у званні сержанта, він боровся за свободу своєї землі. 1 серпня 2024 року бій у районі села Водяне Волноваського району на Донеччині став останнім для 35-річного Героя.

Михайло залишив по собі дружину та трьох дітей, з яких найстаршій доньці тільки належить піти до першого класу. За словами його брата Артема, Михайло був надзвичайно організованим та відданим своїй справі, завжди діяв як справжній чоловік та патріот. До війни він займався підприємницькою діяльністю, був творчою та турботливою людиною, яка присвячувала весь свій вільний час родині.

Церемонія прощання з Михайлом Щетиніним розпочнеться о 10:50 за адресою: вул. С. Бандери, 13, а також о 11:30 на площі поблизу обласної філармонії ім. М. Д. Леонтовича. Воїна поховають о 13:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Павло Карапуз, який мобілізувався навесні 2024 року, захищав незалежність України на Харківщині у складі 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. Він загинув 29 липня при виконанні бойового завдання поблизу міста Вовчанськ Чугуївського району, залишивши по собі дружину та четверо дітей.

Павло народився 25 вересня 1979 року, закінчив професійно-технічне училище та все життя займався ремонтними роботами, роблячи життя вінничан комфортнішим. Він був людиною, яка вкладала душу в свою працю та сім'ю. Дружина Ірина Леонідівна згадує, як Павло завжди намагався зробити все для своїх дітей, був готовий на будь-які жертви заради їхнього щастя.

Прощання з Павлом Карапузом розпочнеться о 11:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі, а поховають його о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

 

Михайло Білик

11 серпня, 2024