Вінниця прощається із загиблим офіцером

Новини Вінниці / Вінниця прощається із загиблим офіцером

14 серпня Вінниця з глибокою скорботою проводить в останню путь офіцера В’ячеслава Іфріма.

В’ячеслав Іфрім народився 28 лютого 1988 року в Молдові, але більшу частину свого життя провів на Вінниччині. Він навчався в селі Мовчани та Жмеринці, де закінчив старшу школу, а згодом здобув вищу освіту в Вінницькому національному технічному університеті за спеціальністю «Програмна інженерія». В цивільному житті працював торговельним представником у кондитерській корпорації «Рошен», де його знали як відповідального та відданого своїй справі професіонала.

У лютому 2024 року В’ячеслав вирішив узяти до рук зброю, відчуваючи свій обов’язок перед країною. Після підготовки у Військовій академії в Одесі він отримав звання офіцера та приєднався до 82-ї окремої десантно-штурмової бригади. Його бойовий шлях був коротким, але сповненим мужності та відваги. 9 серпня, під час одного з боїв на східному напрямку, В’ячеслав Іфрім загинув, захищаючи рідну землю.

Його життя було сповнене любові до Вінниці, до подорожей, до відкриттів. Для нього відпочинок завжди означав рух, прагнення до пізнання та натхнення. Він мріяв подорожувати зі своєю сім’єю Україною та за її межами, дихати морським повітрям, ходити в гори. В’ячеслав цінував доброзичливість, порядність та прагнення до самовдосконалення як у собі, так і в інших людях.

Прощання з В’ячеславом Іфрімом розпочнеться о 10:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Вінничани зможуть віддати шану загиблому Герою о 11:00 за адресою вул. 600-річчя, 32. Поховання відбудеться близько 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Михайло Білик

14 серпня, 2024