Вінниця прощається із воїном Сергієм Снітковським

Новини Вінниці / Вінниця прощається із воїном Сергієм Снітковським

Сьогодні, 9 липня, Вінниця прощається із Сергієм Снітковським, воїном 82-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Сергій Снітковський долучився до Збройних Сил України у 2023 році. Він виконував військові завдання на Запорізькому напрямку та тримав оборону поблизу міста Вовчанськ Чугуївського району Харківської області. Сергій був водієм бойової машини та механіком, завжди вважав себе щасливчиком, адже навіть коли вороги підбили його «Страйкер», він відбувся лише легкою контузією. Однак, наслідки пережитого далися взнаки пізніше. Серце воїна зупинилося 4 липня, у перший день його нетривалої відпустки в рідному місті. Йому було лише 37 років.

Вінничанин Сергій Снітковський народився 23 листопада 1986 року. Після закінчення 32-ї загальноосвітньої середньої школи одразу пішов працювати, оскільки його допомоги потребувала важкохвора мати. Сергій швидко подорослішав, став надзвичайно відповідальним, і останні кілька років життя матері практично не відходив від її ліжка. Про створення власної сім'ї й годі було мріяти, тому всю невитрачену любов Сергій віддавав своєму племінникові, якого навчав грати у футбол, їздити на велосипеді, плавати. Сергій був гарним братом та справжнім другом.

Церемонія прощання із Сергієм Снітковським розпочнеться о 10:00 годині у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Чин поховання воїна відбудеться об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Нагадуємо, що вчора, 8 липня, Вінницька громада попрощалася з Олександром Денисовим, який  теж віддав своє життя за Україну.

Михайло Білик

9 липня, 2024