Вінниця отримала новий аварійно-ремонтний автомобіль для теплоенергетиків

Новини Вінниці / Вінниця отримала новий аварійно-ремонтний автомобіль для теплоенергетиків

Вінницьке комунальне підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» отримало новий аварійно-ремонтний автомобіль завдяки підтримці USAID у межах проєкту енергетичної безпеки.

Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, новий аварійно-ремонтний автомобіль оснащено сучасним генератором, ремонтним обладнанням, різноманітними інструментами та комфортабельними сидіннями для супроводу робочих бригад. Це обладнання дозволить оперативно реагувати на аварійні ситуації та забезпечити швидке відновлення послуг з опалення та гарячого водопостачання для мешканців Вінниці.

Генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик зазначив, що загальна протяжність мереж теплопостачання в місті складає майже 200 км. Модернізація цих мереж є постійним процесом, адже частина з них є зношеною та застарілою, що часто призводить до виникнення аварійних ситуацій. Протягом року на теплових мережах фіксується понад 300 поривів, для ліквідації яких раніше потрібно було постійно залучати робочі бригади та орендувати спеціалізований транспорт.

«Завдяки новому автомобілю ми зможемо значно зменшити витрати на оренду транспорту та підвищити оперативність у вирішенні проблем. Ми щиро вдячні USAID та американському народу за їхню підтримку в цей складний час. Ваша допомога є незамінною для забезпечення стабільного функціонування нашої інфраструктури», – зазначив Максим Білик.

 

Михайло Білик

13 серпня, 2024