Вінниччина проводжає воїна в останню путь 

Новини Вінниці / Вінниччина проводжає воїна в останню путь 

Ігор Кудрін: Герой, який захищав Україну до останнього.

Ігор Анатолійович Кудрін народився 21 липня 1967 року на Луганщині, все життя прожив у місті Кремінна. Він працював водієм "швидкої допомоги", рятуючи життя людей у найскладніші моменти. Коли у 2015 році окупанти вторглися на українську землю, Ігор добровольцем пішов на фронт, щоб захистити свою родину, рідне місто та всю Україну. 

Ігор Кудрін мужньо захищав Україну протягом 10 років, перебуваючи у лавах Збройних Сил України. Навіть з початком повномасштабного вторгнення російських військ у 2022 році, він не залишав своїх позицій і продовжував тримати оборону української землі. Ігор загинув у бою з окупантами 12 червня цього року у населеному пункті Федорівка Бахмутського району на Донеччині. 

Ігор був серйозним, відповідальним, сильним та надійним. Понад усе він любив і цінував свою сім'ю. Про це розповідає його дружина Юлія Кудріна: "Ігор майже не розповідав мені, де саме тримає оборону, аби оберігати мій спокій". Він був відданим чоловіком і люблячим батьком для свого сина Мирослава та доньки Марії.

Прощання із воїном відбудеться сьогодні, 1 липня, о 12:00 у Спасо-Преображенському соборі. Ігор Кудрін спочиватиме на Алеї Слави Сабарівського кладовища, де його поховають о 13:00. 

Україна втратила ще одного відданого захисника. Щирі співчуття родині нашого Героя — дружині Юлії, сину Мирославу та донці Марії. Вічна пам'ять та слава Герою Ігорю Кудріну!

Михайло Білик

1 липня, 2024