Вінниччина почала отримувати підручники для 1-го класу

Новини Вінниці / Вінниччина почала отримувати підручники для 1-го класу

В останні дні вересня Вінницька область почала отримувати підручники для першокласників Нової української школи. Як зазначив в.о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Володимир Буняк сьогодні-завтра книги будуть розвезені по школах регіону.

В останні дні вересня Вінницька область почала отримувати підручники для першокласників Нової української школи. Як зазначив в.о. директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Володимир Буняк, сьогодні-завтра книги будуть розвезені по школах регіону.

«Ми отримали 95% першої частини «Букваря» для 1 класу, 92% - підручників з «Математики», поки що лише 7% - «Я досліджую світ», і 23% - «Англійської мова», - розповів Володимир Буняк.

Раніше NaПарижі повідомляв, що Вінниччина отримала для 5-класів лише 57% підручників, для першокласників і десятикласників ще чекає.

Посадовець також наголосив, що представники обласного департаменту освіти почали виїздити у рейди по районах області, аби перевірити наскільки вчителі НУШ використовують у своїй роботі конструктори LEGO, закуплене методичне обладнання, чи вміють педагоги користуватися інтерактивними дошками і чи застосовують їх у своїй роботі.