Вінничанину Мирославу Продану не можуть знайти електронний браслет

Новини Вінниці / Вінничанину Мирославу Продану не можуть знайти електронний браслет

Прикра несподіванка спіткала правоохоронців та антикорупційних прокурорів. Аби виконати рішення суду щодо домашнього арешту колишнього очільника ДФС вінничанина Мирослава Продана в у всій Київській області не знайшлося жодного вільного електронного браслета. Тому він перебуває на волі без засобу контролю. Пошуки браслету не припиняються.

Прикра несподіванка спіткала правоохоронців та антикорупційних прокурорів. Аби виконати рішення суду щодо домашнього арешту колишнього очільника ДФС вінничанина Мирослава Продана  у всій Київській області не знайшлося жодного вільного електронного браслета. Тому він перебуває на волі без засобу контролю. Пошуки браслету не припиняються.

Як повідомляє Українська правда з посиланням на заступника голови САП Володимира Кривенка, на ранок 6 грудня вільних браслетів у наявності не було.

«Звичайно, ми не перестаємо шукати електронний браслет, щоб виконати рішення судув», - підсумував посадовець у коментарі виданню.

Нагадаємо, САП підозрює колишнього в. о. голови ДФС у незаконному збагаченні. Зокрема, його підозрюють у тому, що він, будучи ще заступником голови ДФС, заволодів понад 89 млн грн, за які придбав дві квартири в елітній столичній новобудові вартістю 6,7 млн ​​грн, два будинки в Туреччині вартістю 78 млн грн і три автомобілі представницького класу загальною вартістю 3,4 млн грн.

Мирослав Продан лікувався у Німеччині, про що писав у Facebook, а по поверненню звернувся до САП. У судді вінничанина взяли на поруки, але його зобов’язали на кожну вимогу, повідомляти про зміну роботи або місця перебування, здати на зберігання свій паспорт і паспорт для виїзду за кордон, носити електронний засіб контролю. Майже все Продан виконує. Проблема лише з браслетом.

Олег Верлан

6 грудня, 2018