Вінничанина підозрюють у підпалі «Мерседеса»: затриманому світить до 10 років ув’язнення

Новини Вінниці / Вінничанина підозрюють у підпалі «Мерседеса»: затриманому світить до 10 років ув’язнення

На Буковині затримали раніше судимого вінничанина. Його підозрюють у підпалі автомобіля жителя Чагорської громади.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Чернівецької області, 24 грудня минулого року на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Чагор невідома особа шляхом підпалу пошкодила автомобіль «Mercedes-Benz S 500 L», який належить 38-річному місцевому мешканцю.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів оперативники встановили, що 31-річний житель міста Вінниця облив бензином та підпалив автівку. Чоловік неодноразово був судимий за вчинення майнових злочинів.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України.

Крім цього, поліцейські встановили ще й інших можливих співучасників злочину. Наразі з ними проводяться необхідні поліцейські заходи, за результатами яких буде визначено їхню роль у вказаному кримінальному правопорушенні. За скоєне порушнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Макс Мельник

19 серпня, 2023