Вінничанина Олександра Логінова визнано одним з найкращих політекспертів України

Новини Вінниці / Вінничанина Олександра Логінова визнано одним з найкращих політекспертів України

В Асоціації професійних політичних консультантів 11 грудня підвели підсумки опитування «кращих по професії» у чотирьох номінаціях. Серед тих, кого визнано одним з кращих політичних консультантів є і вінничанин О. Логінов.

В Асоціації професійних політичних консультантів 11 грудня підвели підсумки опитування «кращих по професії» у чотирьох номінаціях. Серед тих, кого визнано одним з кращих політичних консультантів, є і вінничанин О. Логінов.

Зазначимо, що вперше асоціація визначалася з найкращими фахівцями у номінаціях: «Політтехнолог», «Політичний консультант», «Політичний експерт» і «Політолог». Організатори рейтингу пояснили, що давно хотіли визначитися з «вузькою спеціалізацією» та допомогти з цим журналістам, щоб ті легше орієнтувалися у професії та розуміли, куди кого запрошувати.

Респонденти – від прем’єр-міністрів до голів облрад - обирали номінантів серед 51 фахівця, який подав заявку на участь у конкурсі. Окрім Олександра Логінова, найкращими політекспертами визнано В. Піховшека, О. Волошина, О. Охрименка, Я. Жалилу, Д. Марунича та С. Белашка.  

Олег ВЕРЛАН

Олег Верлан

12 грудня, 2017