Вінничанин зміцнює здоров'я на дошці з цвяхами, до цього долучилися його дружина й донька

Новини Вінниці / Вінничанин зміцнює здоров'я на дошці з цвяхами, до цього долучилися його дружина й донька

Звати цього вінничанина Вадим Редько. Власне здоров'я він, зокрема, зміцнює за допомогою дошки зі цвяхами, на якій систематично стоїть по кілька хвилин. Такими незвичними вправами займаються і його дружина Ольга і 7-річна донька Аріна.

Звати цього вінничанина Вадим Редько. Власне здоров'я він, зокрема, зміцнює за допомогою дошки зі цвяхами, на якій систематично стоїть по кілька хвилин. Такими незвичними вправами займаються і його дружина Ольга і 7-річна донька Аріна. Про це повідомляється на сайті Відділення Національного Олімпійського комітету України Вінницької області.

Цей «тренажер» він виготовив власноруч, використавши для цього 700 звичайних цвяхів й дошку. Стояння на цвяхах, як зазначає В. Редько, допомагає розслабитися й позбутися різних недуг. Зокрема, радить він «цвяхи» тим, у кого варикозне розширення вен, проблеми кровообігу й тазу. Мовляв, ефект відчуватиметься доволі швидко.

«Цвяхи звичайні. Саме такі продаються у магазинах.
Позитивний оздоровчий ефект спостерігається вже після
хвилини стояння на цвяхах. Якщо триматися понад 5
хвилин – тіло починає грітися, підвищується його
температура. Якщо стояти на цвяхах понад 10 хвилин – організм починає виробляти власні ліки, завдяки яким відбувається самозцілення. При цьому відчувається ефект масажу надкісниці: цвяхи дістають до кісток, але не ранять. Це приносить корисне
очищення крові», – вважає В. Редько.


 

Юрій Ярмощук

27 серпня, 2018