Вінничанин згадав відому пісню, аби назбирати підписи під петицією

Новини Вінниці / Вінничанин згадав відому пісню, аби назбирати підписи під петицією

Вінничанин Роман Куземський часто публікує петиції до міськради. Не завжди вони збирають достатньої кількості електронних підписів. Цього разу він нагадав відому з часів Помаранчевої революції пісню гурту «Гринджоли», аби містяни підтримали його ідею по влаштуванню трамвайної зупинки біля набережної Рошен.

Вінничанин Роман Куземський часто публікує петиції до міськради. Не завжди вони набирають достатню кількість електронних підписів. Цього разу він нагадав відому з часів Помаранчевої революції пісню гурту «Гринджоли», аби містяни підтримали його ідею по влаштуванню трамвайної зупинки біля набережної Рошен.

«Разом нас багато, нас не подолати» - таким словами та сподіванням на підтримку вінничан закінчив автор петиції її текст, опублікований 24 квітня. Що саме пропонує чоловік? Облаштувати трамвайну зупинку на ділянці від Центрального мосту на площі Героїв Чорнобиля. Він переконаний, що так легше буде добиратися до Центрального автовокзалу пасажирам приміських автобусів, які завжди йдуть з важкими сумками.

Нагадаємо, вінницький бізнесмен Продивус показав, що буде на місці ринку «Привокзальний». Тобто, відомо, що незабаром почнеться реконструкція на території сучасного ринку. Про це заявив власник підприємства, якому належить ринок. На цьому місці планується збудувати приміщення під новий Центральний автовокзал і торговельний центр.

Також відомо про майбутню реконструкцію проспекту Коцюбинського, зокрема площу Героїв Чорнобиля. Проте креативний підхід вінничанина із «залученням» популярної 15 років тому пісні, заслуговує на повагу.   

Макс Мельник

24 квітня, 2019