Вінничанин збирає підписи за побудову парку на неіснуючому острові

Новини Вінниці / Вінничанин збирає підписи за побудову парку на неіснуючому острові

Петицію про міст для пішоходів та парк для відпочинку на острові Ювілейний зареєстрував вінничанин Олег Мельничук. За дві доби вона зібрала вже 19 підписів. А чи знають містяни про існування такого острову.

Петицію про міст для пішоходів та парк для відпочинку на острові Ювілейний зареєстрував вінничанин Олег Мельничук. За дві доби вона зібрала вже 19 підписів. А чи знають містяни про існування такого острову.Над плесом Південного Бугу в межах Вінниці видніється лише острів Кемпа, який раніше називався Фестивальним. Інших начебто немає. Але вінничанину вдається доволі швидко збирати електронні підписи під створення місточка та паркової зони на неіснуючому «клаптику» суші.

Хоча, можливо, його не всі бачать. До будівництва греблі Сабарівської ГЕС рівень води у Південному Бузі був значно нижчий, тому у Вінниці нараховувалося кілька острівців. Мабуть, один з них і називався Ювілейним, а тепер містянин пропонує створити там «підводний» парк. Також можна припустити, що людина помилилася і має на увазі «Фестивальний», а підписанти не вдаються у подробиці.

Олег Верлан

Сергій Маламура

23 листопада, 2017