Вінничанин в своїй оселі з приятелем-«айтішником» виготовляли амфетамін

Новини Вінниці / Вінничанин в своїй оселі з приятелем-«айтішником» виготовляли амфетамін

Сьогодні, 20 жовтня, правоохоронці, отримавши оперативну інформацію, провели обшук в квартирі 33-річного вінничанина. Як повідомив відділ комунікації поліції у Вінницькій області, під час обшуку знайдено 50 грамів наркотику. За оцінками експертів, вартість «товару» складає 15 тис. грн. У квартирі виявлено «обладнання» для виготовлення наркотиків: скляний холодильник, колби, пробірки та інше.

Сьогодні, 20 жовтня, працівники поліції, отримавши оперативну інформацію, провели обшук в квартирі 33-річного вінничанина. Як повідомив відділ комунікацій поліції у Вінницькій області, у квартирі виявлено усе необхідне «обладнання» для виготовлення наркотиків: скляний холодильник, колби, пробірки та інше. А також 50 грамів сильнодіючого наркотику. За оцінками експертів, вартість цього "дурману" складає 15 тис. грн.

До речі, виготовляти наркотики господарю оселі допомагав його приятель – 33-річний «айтішник». В Інтернеті вони швидко знаходили необхідні речовини для «синтезу» амфетаміну. Тепер обом ділкам «світить» 8 річне ув’язнення – з конфіскацією майна. 

Юрій ЯРМОЩУК

 

 

Антон Булгаков

20 жовтня, 2017