Вінничанин став чемпіоном Європи з самбо

Новини Вінниці / Вінничанин став чемпіоном Європи з самбо

Петро Давиденко виборов «золото» у перший день Чемпіонату Європи.

У місті Нові-Сад, Сербія, на змаганнях з бойового самбо вінничанин Петро Давиденко здобув надзвичайну перемогу, ставши чемпіоном Європи.

Спортсмен виборов золоту медаль з бойового самбо у ваговій категорії до 88 кг, протистоячи найсильнішим суперникам з усієї Європи. Його вражаючі досягнення свідчать про великий талант, наполегливість і професіоналізм.

Сергій Борзов, начальник Вінницької обласної адміністрації Служби з надзвичайних ситуацій, щиро привітав Петра з цією вражаючою перемогою, висловивши пишання та гордість за досягнення спортсмена. Зазначено, що змагання триватимуть до 12 травня, і ми вже з нетерпінням чекаємо на подальші успіхи нашого співвітчизника.

Нацгвардієць Петро Давиденко та його тренер, Іван Григорович Нагорняк, є гідними представниками Вінницької обласної федерації самбо, яка забезпечує високий рівень підготовки спортсменів і підтримує їхні досягнення на міжнародному рівні.

Вітаємо тренера та спортсмена з цією неймовірною перемогою і бажаємо подальших успіхів та досягнень на спортивному шляху!

Новини Вінниці / Вінничанин став чемпіоном Європи з самбоНовини Вінниці / Вінничанин став чемпіоном Європи з самбоНовини Вінниці / Вінничанин став чемпіоном Європи з самбо