Вінничанин, позбавлений водійських прав через алкоголь, напідпитку в’їхав автівкою в іншу машину

Новини Вінниці / Вінничанин, позбавлений водійських прав через алкоголь, напідпитку в’їхав автівкою в іншу машину

У Вінниці факти кермування автівками напідпитку патрульні фіксують не тільки вночі. Близько 14 години 21 січня їх викликали на ДТП, що сталося на вулиці Максима Шимка. Як виявилося винуватця аварії раніше позбавили права керувати транспортним засобом, але цього разу вінничанин перебував за кермом після того, як добряче випив…

У Вінниці факти кермування автівками напідпитку патрульні фіксують не тільки вночі. Близько 14 години 21 січня їх викликали на ДТП, що сталася на вулиці Максима Шимка. Як виявилося, винуватця аварії раніше позбавили права керувати транспортним засобом, але цього разу вінничанин перебував за кермом після того, як добряче випив…

Як зазначають в управлінні патрульної поліції Вінниччини, інспекторів викликав постраждалий водій Chevrolet Lacetti. Як з'ясувалось, керманич автомобіля Ford Scorpio не дотримався бічного інтервалу та пошкодив дзеркало заднього виду. Фактично по дотичній «в’їхав» в іншу автівку.

У водія, який вчинив ДТП, патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою алкотестеру при свідках. Результат огляду – 2,99 проміле алкоголю в організмі, що у 15 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні з'ясували, що водій не вперше керує транспортним засобом напідпитку та вже позбавлений через це права керування. Проте ця «дрібничка» його не зупинила  в усіх сенсах.

Заявник від оформлення ДТП відмовився, а на порушника інспектори склали протокол за ст. 130 (керування напідпитку) КУпАП та виписали постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Макс Мельник

23 січня, 2020