Вінничанин хотів поцупити частину шкільного паркану? (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінничанин хотів поцупити частину шкільного паркану? (ВІДЕО)

Увечері на території вінницької ЗОШ №29, що на вул. Київській, охоронець цього навчального закладу помітив підозрілого чоловіка. Той з ножівкою у руках стояв біля шкільного паркану. Було схоже, що цей невідомий намагається відрізати частину металевого паркану. Як він це робив – зафіксувала камера спостереження.

Увечері на території вінницької ЗОШ №29, що на вул. Київській, охоронець цього навчального закладу помітив підозрілого чоловіка. Той з ножівкою у руках стояв біля шкільного паркану. Було схоже, що цей невідомий намагається відрізати  частину металевого паркану. 

Як він це робив – зафіксовано на відео.

«Днями, близько 18-ї години, працівник муніципальної поліції, який ніс службу по охороні школи №29, на території навчального закладу виявив та затримав невідому особу чоловічої статі. Громадянин за допомогою ручної ножівки по металу намагалася відрізати основу конструкції металевого паркану», – зазначають у Муніципальній поліції Вінниці.

На місце пригоди викликали патрульних. Мету «візиту» цього подолянина з ножівкою  на територію школи – з'ясовують правоохоронці.

Юрій Ярмощук

31 жовтня, 2018