Вінничанин Аверчук на «ЗАЗ» представлятиме Україну на ралі у Монте-Карло у формі з логотипом міста

Новини Вінниці / Вінничанин Аверчук на «ЗАЗ» представлятиме Україну на ралі у Монте-Карло у формі з логотипом міста

Вінничанин Андрій Аверчук у складі української команди змагатиметься на ЗАЗ «Запорожець» у Монте-Карло на міжнародному турнірі ретроавтомобілів. Для змагань спеціально пошили зимові костюми. На них нашито логотип Вінниці, як спонсора команди. Інше питання – коли раритетна автівка перевірить на міцність дороги Монако.

Вінничанин, директор КП "Господар-люкс" Андрій Аверчук у складі української команди змагатиметься на ЗАЗ «Запорожець» у Монте-Карло на міжнародному турнірі ретроавтомобілів. Для змагань спеціально пошили зимові костюми. На них нашито логотип Вінниці, як спонсора команди. Інше питання – коли раритетна автівка перевірить на міцність дороги Монако. 

У зв’язку із пандемією COVID-19 змагання, які мали стартувати 31 січня, перенесли на невизначений термін. Втім, українська команда абсолютно готова та сплатила усі внески. Як стверджують на сайті Вінницької міськради, із пошиттям костюмів допоміг збірній мер Сергій Моргунов. 

«Хочу зазначити, що ми – перша українська команда, яка братиме участь у міжнародних змаганнях ретроавтомобілів у Монте-Карло за останні 110 років. Ми довго вели перемовини, аби нас запросили. Основною вимогою є те, що усі автомобілі мають бути унікальними і до 1965 року випуску», – зазначив представник вінницького клубу «ЗАЗ Фенікс» Андрій Аверчук. 

Він пояснює, що учасники команди хотіли, щоб всі були у зимових костюмах української олімпійської збірної.

«Я звернувся до Вінницького міського голови Сергія Моргунова, аби він нам допоміг із придбанням костюмів. Єдине прохання від Сергія Анатолійовича було те, щоб на костюмах був зображений логотип Вінниці. Ми йому вдячні за підтримку, і сьогодні хочемо показати уже готові костюми», - деталізував ситуацію вінничанин.