Вінничани знайшли «застосування» для автономного ходу місцевих тролейбусів

Новини Вінниці / Вінничани знайшли «застосування» для автономного ходу місцевих тролейбусів

Для вінничан, які проживають на Кореї, Малих Хуторах та інших мікрорайонах приватної забудови, нездійсненною мрією залишається тролейбусна лінія, адже саме електротранспорт курсує у місті значно краще, ніж автобуси. «Гібридну» версію цієї мети пропонують у вигляді петиції до міськради, яка опублікована 15 грудня. Суть її у «підсиленні» проблемних автобусних маршрутів тролейбусами Viline.

Для вінничан, які проживають на Кореї, Малих Хуторах та інших мікрорайонах приватної забудови, нездійсненною мрією залишається тролейбусна лінія, адже саме електротранспорт курсує у місті значно краще, ніж автобуси. «Гібридну» версію цієї мети пропонують у вигляді петиції до міськради, яка опублікована 15 грудня. Суть її у «підсиленні» проблемних автобусних маршрутів тролейбусами Vinline.

Авторка петиції Галина Данилова пропонує на автобусні маршрути №№ 19, 22, 31, де на її думку, є дефіцит транспортних засобів, додати тролейбуси з автономним ходом.

«Так, шлях без дротів на згаданих маршрутах є меншим від 5 км, а тому можна спробувати?», - задається питанням вінничанка.

Вона пропонує при закупці кузовів для тролейбусів у наступному році ставити дорожчий акумулятор, який би дозволив зняття штанг у штатному режимі та рух до кінцевих зупинок автобусних маршрутів.   

Нагадаємо, так звані транспортні петиції є найпоширенішими серед вінничан. 

Олеся Рудницька

17 грудня, 2019