Вінничани збирають кошти на операцію старенькій, яка опікується сином-інвалідом

Новини Вінниці / Вінничани збирають кошти на операцію старенькій, яка опікується сином-інвалідом

У Вінниці старенькій, яка отримала серйозну травму зібрали чималу суму коштів на операцію. Волонтери  бабусю, якій немає кому допомогти, в лікарні.

У Вінниці старенькій, яка отримала серйозну травму, зібрали чималу суму коштів на операцію. Волонтери провідали бабусю, якій немає кому допомогти, у вінницькій лікарні.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі FB написала волонтерка та громадська активістка Діана Подолянчук.

«Люди, ви неймовірні! За два дні ми зібрали 17 000 гривень на операцію бабусі, якій нема кому допомогти. Наша команда це – Оля Стужна, Ярик Пашкевич поїхали її сьогодні провідати... Сказали, що збираємо кошти і будемо допомагати! Вона аж плакати почала, казала, що ми з неба їй послані і що вона Богу дякує, що ми відгукнулись», - йдеться волонтерки.

За словами дівчини, Параскев’я Котик впала та зламала шийку бедра та ключицю.

Жінка самотня, син інвалід 1-ої групи, лежачий (після іннсульту). Допомогти старенькій нікому. На імплант і операцію потрібно близько 36 000 грн. Далі реабілітація: 1500 грн/день на ліки, знеболення і т.д.

"Станом на сьогодні купили пелюшки, памперси, поїсти і залишили їй 350 грн, у разі чого, може потрібно буде. Завтра лікар виписує план лікування, перші протитромбозні є. А ще нашій бабусі ключицю загіпсували! Тримаємо кулачки за неї! Продовжуємо збирати далі!", - зазначає дівчина.

Реквізити:
Приват - 5168742725637338
Подолянчук Діана