Вінничани закликають мерію взяти люки під антивандальні замки

Новини Вінниці / Вінничани закликають мерію взяти люки під антивандальні замки

Проблему з викраданням люків в обласному центрі вінничани пропонують вирішувати за прикладом європейських країн. Тобто встановлювати на них антивандальні замка. Відповідну петицію, сьогодні, 22 жовтня, зареєстрував Микола Денисенко .

Проблему з викраданням люків в обласному центрі вінничани пропонують вирішувати за прикладом європейських країн. Тобто встановлювати на них антивандальні замки. Відповідну петицію, сьогодні, 22 жовтня, зареєстрував Микола Денисенко.

За словами автора, «крадіжки люків каналізаційних та кабельної арматури призводять до величезних збитків для міста, а найголовніше загрожують життю наших громадян та цілосності автівок».

Микола Денисенко зазначає, що в  Україні є підприємство, що виробляє та встановлює антивандальні замки з потайним механізмом. 

«На старі люки не потрібно закуповувати кожного разу нові кришки, а встановити антивандальні замки на місці», - йдеться в електронній петиції.

Нагадаємо, аби у міській раді  розглянули дану петицію потрібно зібрати 350 електронних підписів. Для цього у містян є 14 днів.