Вінничани вважають "любовний приворот" злочином та гріхом, але знають, що політики ним не гребують

Новини Вінниці / Вінничани вважають "любовний приворот" злочином та гріхом, але знають, що політики ним не гребують

Вінничани висловили свою думку з приводу доволі сумнівного бізнесу – «любовного привороту». Думки розділились на тих, хто вірить у «приворотне» зілля і тих, хто вважає таку діяльність звичайним «лохотроном».

Вінничанки висловили свою думку з приводу доволі сумнівного бізнесу – «любовного привороту». Думки розділились на тих, хто вірить у «приворотне» зілля і тих, хто вважає таку діяльність звичайним «лохотроном».

Тему «привороту» на обговорення підкинув блогер, ексвінничанин Руслан Анфілов.

«Це справді в тренді? Брали сьогодні інтерв'ю у цікавого інтелігентного та ззовні успішного власника бізнесу. Суть - вони продають послуги привороту онлайн та офлайн. Я слухав і не міг повірити, що тисячі людей користуються таким.
Хтось може прокоментувати? Це справді прибуткова справа? Комусь допомогло чи розводняк?»,
 - зазначив на своїй сторінці у Facebook чоловік.

У відповідь на таке звернення, пану Руслану жартома порадили спробувати «чари» на собі. Хтось зазначив, що для того, аби дізнатись про прибутковість цієї справи варто звернутися до кіберполіції, яка може надати інформацію про постраждалих від таких «послуг».

Вінничанка Олена Бучацька зазначила, що навіть знає, що «деякі політики користуються такими послугами». Блогер же натякнув на масовий «любовний приворот».

«Навіщо їм? Політичний приворот електорату?» - уточнив пан Руслан.

Свою думку висловила і вінничанка Леся Подолянчук. Вона зазначила, що приворот – це насилля над душею, психікою та волею людини і застерігла від такого необдуманого вчинку.

«Деякі, кому зробили, стають агресивними, алкоголіками, психічно неврівноваженими або навіть закінчують життя самогубством! Дуже тяжкий гріх! Відробляють і той, хто зробив і його діти! Хай люди думають, що творять!», - йдеться в її коментарії.

Що ж, підсумовучи, можна сказати, що остаточних висновків щодо ефективності "приворотного зілля" наразі немає. Правда, є велике припущення, що це лохотрон...Але людям іноді так хочеться обманюватися... 

Марина Карабай

13 червня, 2020