Вінничани скаржаться на безхатьків, які відчувають себе хазяями на подвор'ї

Новини Вінниці / Вінничани скаржаться на безхатьків, які відчувають себе хазяями на подвор'ї

У Вінниці з приходом теплої погоди й зменшення кількості людей на вулицях міста через карантинні заходи збільшилась кількість безхатків. Однак є й ті, хто вирішив, що один з дворів в мікрорайоні 600-річчя є їх власністю.

У Вінниці з потеплінням і зменшенням кількості людей на вулицях міста через карантинні заходи більш вільно почуваються безхатьки. Вінничани, зокрема скаржаться на те, що деякі з них вирішили, що вінницькі подвор'я стали їх власністю.

Нещодавно в Facebook групі "Чорний список Вінниця" з'явився пост про безхатька, який вже декілька років "проживає" у одному з дворів по вулиці 600-річчя. У коментарях вінничани зазначили, що даного чоловіка вже забирали до Калинівки, однак він там пробув лише пару днів і знову повернувся на улюблену вінницьку лавочку.

З кожною хвилиною кількість коментарів під постом з ростає. Одні жаліють чоловіка, й вимагають допомогти йому та по-людськи ставитись до таких людей, інші вимагають від поліцій й влади допомоги з "очищенням" міста.

 

Новини Вінниці / Вінничани скаржаться на безхатьків, які відчувають себе хазяями на подвор'їНовини Вінниці / Вінничани скаржаться на безхатьків, які відчувають себе хазяями на подвор'їНовини Вінниці / Вінничани скаржаться на безхатьків, які відчувають себе хазяями на подвор'їНовини Вінниці / Вінничани скаржаться на безхатьків, які відчувають себе хазяями на подвор'ї
Ірина Заіковата

20 квітня, 2020