Вінничани показують гігантський врожай цибулі: яка користь від "завзятих домогосподарок" політикам

Новини Вінниці / Вінничани показують гігантський врожай цибулі: яка користь від "завзятих домогосподарок" політикам

Після публікації про те, що мешканка з села Лука-Мелешківська, що на Вінниччині зібрала врожай «гігантської» цибулі, читачі просто «зірвали» інтернет . За тиждень публікація зібрала більша ста тисяч переглядів і більше півсотні коментарів.

Після публікації про те, що мешканка з села Лука-Мелешківська, що на Вінниччині, зібрала врожай «гігантської» цибулі, читачі просто «зірвали» інтернет. За тиждень публікація зібрала більша ста тисяч переглядів і більше півсотні коментарів.

Читачі захоплювались досягненням "завзятої" домогосподарки з Вінниччини, розповідали про цибулю, вирощену на власному городі. І як годиться «мірялись» досягненнями.

Наприклад Андрій Гончарук написав, що у нього вродила цибуля вагою 800-840 грамів, абсолютно екологічна, вирощення «без підживлення».

Ганна Лукашук зазначила, що вона зібрала цибулю, вага якої складає 600 грамів.

Звичайно, коментатори, які почали ділится інформацією, стали вимагати фотодокази таких «рекордних» цибулин.

Не всі змогли надати світлини. А одна із господинь вирішила похвалитись врожаєм зі городу свекрухи.

«В свекрухи теж нівроку вродила і без хімії»,- написала жінка.

Ті, хто не міг похвалитися розмірами, вирішили взяти кількістю.

У жовтні маємо обирати депутати у місцеві ради та очільників ОТГ. зважаючи на інтерес читатчів до "цибулинової" теми, дамо невелику підказку майбутнім кандидатам: якщо хочете об‘єднати аудиторію, не говоріть про політику та проблеми, поділіться інформацією про врожай зі свого саду чи городу, матимете і сотні лайків, і інтерактив.

До того ж скоро розпочинається сезон «копання картоплі». Збираєтесь у Затоку – зупиніться! Гайда на город і вишукуйте «самородки», пам‘ятайте, що чим більше розмір, тим вище ваш рейтинг.

Марина Карабай

12 серпня, 2020