Вінничани почали боротися з коронавірусом і шукати позитив у карантині

Новини Вінниці / Вінничани почали боротися з коронавірусом і шукати позитив у карантині

Вінничани почали боротися із коронавірусом гумором.  В соціальних мережах з‘являються меми та дописи про те, чи є життя під час епідемії, і в чому його родзинки.

Вінничани вийшли на боротьбу з коронавірусом, озброївшись гумором. В соціальних мережах з‘являються меми та дописи про те, чи є життя під час епідемії, і в чому його родзинки.

До речі, меми еволюціонують -  відображають розвиток подій від моменту, коли епідемія спалахнула в Китаї і до сьогодні, коли в Україні оголосили тритижневий карантин.

На зміну жартам про «тьотю Хаю», якій прийшла посилка з Китаю, йдуть поради «Хворіти на коронавірус потрібно «по-тихому»... Якщо не вб'є вірус, то сусіди точно вб'ють».

Серед тих, хто розповідає про пандемію і те, як її сприймають у Вінниці є і відомі люди. Ось наприклад письменниця Наталія Доляк розповідає про те, як купувала в аптеці ліки.

«Я ходжу в басейн. В звязку з цим користуюсь краплями для очей, які знімають подразнення від хлору. Діалог в аптеці щойно. Я: дайте краплі. Фармацевт: А вони помагають при коронавірусі? Німа сцена», - зазначає пані Наталія у своєму дописі.

Редактор сайту NaПарижі Ігор Заїковатий опублікував фото в масці з італійського міста Венеція.  Журналіст зазначає, що це дуже актуально для нинішньої Італії. На що йому зауважують, що і для України теж.

Щодо карантину, то після першого шоку, вінничани починають шукати позитивні моменти.

Ліна Ковальчук розповідає про навчальний заклад, в якому викладає:

«Хороший карантин! В нас сьогодні з якогось міського епід-відділу приїхали, профілактично обробили від насєкомих, в кожну шпаринку влазили. Разом з медсестричками провели дезінфекцію кабінетів. І так було чисто і стерильно - тепер супер-стерильно. Стьюденти відпочивають, профілактуються, навчаються дистанційно. Викладачі займаються науковими дослідженнями і статтями, вдосконалюють методички, пишуть монографії. Нарешті є час самому повчитись, відвідати он-лайн навчання і стажування. Блін. Боюсь, нам сподобається оце всьо».

Наостанок жарт про те, що коронавірус може стати приводом для гордості... Правда за однієї умови..

Не забули вінничани і про братів своїх менших. Як захистити собаку від інфекції розповідають у відео. Ті ж, хто не дістав захисних масок, вже міняють їх на елітні авто.

Новини Вінниці / Вінничани почали боротися з коронавірусом і шукати позитив у карантиніНовини Вінниці / Вінничани почали боротися з коронавірусом і шукати позитив у карантиніНовини Вінниці / Вінничани почали боротися з коронавірусом і шукати позитив у карантиніНовини Вінниці / Вінничани почали боротися з коронавірусом і шукати позитив у карантиніНовини Вінниці / Вінничани почали боротися з коронавірусом і шукати позитив у карантиніНовини Вінниці / Вінничани почали боротися з коронавірусом і шукати позитив у карантині
Марина Карабай

13 березня, 2020