Вінничани можуть долучитись до популяризації внутрішнього туризму - міністр розповідає, як саме

Новини Вінниці / Вінничани можуть долучитись до популяризації внутрішнього туризму - міністр розповідає, як саме

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликає вінничан давати рекомендації щодо цікавих туристичних місць в Україні. Міністр зазначає, що таким чином він розпочинає «масштабний проєктом з підтрики внутрішнього туризму #Мандруй Україною».

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликає вінничан і мешканців інших регіонів давати рекомендації щодо цікавих туристичних місць в Україні. Міністр зазначає, що таким чином він розпочинає «масштабний проєкт з підтримки внутрішнього туризму #Мандруй Україною».

На Facebook Олександр Ткаченко написав:

«Цього року всі ми задумались над тим, що наша країна сповнена унікальними куточками. Деякі з них нам знайомі, деякі — ні. Деякі вже давно туристично популярні, а деякі, на жаль, маловідомі. Давайте познайомимо одне одного з ними та замотивуємо подорожувати наших друзів та рідних. Коли, як не зараз!».

Міністр зазначає, що його місце сили - Карпати, особливо він любить гори восени. Він зазначає, що «переконаний, що у вас також є місця в Україні, що надихають. Тому розкажіть про них у будь-якій соцмережі. А щоб про це дізнались інші — додайте до публікації:
- хештег #МандруйУкраїною,
- геолокацію цього куточка,
- рекомендацію, що саме варто побачити, де побувати».

Нажаль, Олександр Ткаченко не розмістив світлини з Карпат, натомість поділився фото з Франції, куди 12 червня відправився з робочоюю поїздкою..

Він поділився враженнями щодо роботи у столиці Франції.

«Бути в Парижі під час напів-карантину — дивно. Вулиці напівпорожні, зачинені магазини, готелі, подекуди відкриті тераси ресторанів. Зачинені і музеї. Округ великого Парижу на відміну від більшості Франції, де фактично зняли карантин, все ще в так званій помаранчевій зоні, хоча всі очікують послаблення незабаром. Тому, наприклад, з директором Лувру ми зустрічалися на терасі кафе у подвір’ї музею, а з директором Центру Помпіду у вже відчиненому офісі поруч.

Центр Помпіду досить активно співпрацює з українцями. Так на початку цього року у музеї була представлена ретроспектива Сергія Лозниці, показано кілька його фільмів. Також в рамках кампанії #SaveOlegSentsov у 2018 році відбувся показ фільму "Процес" про Олега Сенцова», - йдеться в його дописі.

 

Марина Карабай

14 червня, 2020