Вінничанку вдарили по голові й відібрали гаманець. У скоєнні злочину підозрюють представницю прекрасної статі

Новини Вінниці / Вінничанку вдарили по голові й відібрали гаманець. У скоєнні злочину підозрюють представницю прекрасної статі

На вінницьких вулицях нині небезпечно, особливо у темну пору доби. Злочини скоюють не лише чоловіки, а й представниці прекрасної статі. Позаминулої ночі неподалік залізничного вокзалу на зупинці громадського транспорту патрульні помітили жінку, що сиділа на лавочці й гірко плакала. Як з'ясувалося, за кілька хвилин до того вона стала жертвою зловмисниці. А сталося ось що: невідома спритниця спочатку просила в неї гроші. Коли ж почула, що не отримає їх, то вдарила свою жертву по голові, миттєво забрала гаманець та зникла. Двоє свідків повідомили, у яку сторону грабіжниця побігла. Доволі швидко 27-річну підозрювану затримали на території залізничного вокзалу. У її кишені був гаманець з грошима – той, що перед тим відібрали у згаданої вінничанки. Патрульні передали затриману слідчо-оперативній групі. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини.

На вінницьких вулицях нині небезпечно, особливо у темну пору доби. Злочини скоюють не лише чоловіки, а й представниці прекрасної статі. Позаминулої ночі неподалік залізничного вокзалу на зупинці громадського транспорту патрульні помітили жінку, що сиділа на лавочці й гірко плакала. Як з'ясувалося, за кілька хвилин до того вона стала жертвою зловмисниці. 

А сталося ось що: невідома спочатку просила в неї гроші. Коли ж почула, що не отримає їх, то вдарила свою жертву по голові, миттєво забрала гаманець та зникла.

Двоє свідків повідомили, у яку сторону грабіжниця побігла. Доволі швидко 27-річну підозрювану затримали на території залізничного вокзалу. У її кишені був гаманець з грошима – той, що перед тим відібрали у згаданої вінничанки. Патрульні передали затриману слідчо-оперативній групі.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини.

Юрій Ярмощук

3 жовтня, 2018