Вінничанка здобула бронзову медаль на Світовому Кубку з художньої гімнастики

Новини Вінниці / Вінничанка здобула бронзову медаль на Світовому Кубку з художньої гімнастики

Вінничанка Діана Баєва здобула бронзову медаль на Світовому Кубку з художньої гімнастики, який проходив з 11 по 14 липня у Румунії в місті Клуж-Напока.

Світовий Кубок з художньої гімнастики, що відбувся в місті Клуж-Напока, Румунія, зібрав кращих спортсменок з усього світу. Вінничанка Лейла Юсіфзадзе, яка вперше брала участь у цих змаганнях, виступила гідно у складі збірної команди України. Лейла змагалася з гімнастками, які готуються до Олімпійських ігор, що підкреслює високий рівень її підготовки та майстерності.

Особливо відзначилася Діана Баєва, вихованка вінницького клубу «Прем'єра». Вона завоювала бронзову медаль у вправі з двома м'ячами та трьома стрічками, демонструючи високий рівень техніки та артистизму. Її успіх на міжнародній арені є значним досягненням як для неї особисто, так і для всієї української школи художньої гімнастики.

Крім того, Таїсія Онофрійчук, інша українська гімнастка, виборола золоту медаль у вправі зі стрічкою. Її виступ був бездоганним, що дозволило їй піднятися на найвищу сходинку п'єдесталу та отримати заслужене визнання.

Відділення Національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області висловило подяку тренерам та всім, хто підтримував спортсменок на шляху до їхніх успіхів. Ці результати свідчать про високий рівень підготовки українських гімнасток та їх здатність конкурувати на найвищому рівні.

Вінницькі спортсменки продовжують прославляти свій рідний край на міжнародній арені, доводячи, що наполеглива праця та відданість своїй справі приносять заслужені плоди. Успіхи Діани Баєвої та інших гімнасток є стимулом для молодого покоління спортсменів, яке прагне досягати нових висот у спортивній кар'єрі.